Hledání: Slouží pro rychlé vyhledání vozu podle hlavních kritérií. Pro podrobné zadání všech parametrů klikněte na rozšířené vyhledávání. Jde o nabídku vozů všech autobazarů, sdružených v Superautobazar.cz.
Zobrazí úplnou nabídku vozů Superautobazaru v dané kategorii. Jde o nabídku všech autobazarů, sdružených v Superautobazar.cz.
Supermagazín na Superautobazar.cz. Články, rady, správné úřední postupy, zajímavosti...
Vyhledání autobazaru v nebo poblíž místa určení. V odkazu Všechny autobazary naleznete všechny autobazary sdružené ve skupině Superautobazar.cz setříděné abecedně.
Zobrazí úplnou nabídku vozů Superautobazaru v dané kategorii. Jde o nabídku všech autobazarů, sdružených v Superautobazar.cz.
Partneři:


Eurocareers.net

Dovolená Chorvatsko

Accommodation in Prague, prague accommodation

Bazény A&M Borovnička

Rubikon

Etická výchova


  SUPERAUTOBAZAR.CZ    
   

O internetové aplikaci Superautobazar


Proč Superautobazar?
Internetová aplikace Superautobazar byla vytvořena jako vynikající doplněk klasického způsobu prodeje ojetých vozidel. Využívá služeb moderních informačních technologií a klade si za cíl stát se nejširší, nejkvalitnější a nejpřehlednější databází ojetých vozidel v České republice.
 
Superautobazar
Do budoucna si jistě početná databáze ojetých vozidel Superautobazar hodlá udržet vysoké nároky na nabízená vozidla a tedy nikdy nebude preferovat kvantitu nad kvalitou nabízených vozidel. Což je již nyní možné doložit kvalitně zpracovanou a vždy aktuální databází vozidel, u kterých jsou vždy k dispozici digitálně zpracované fotografie včetně řádných popisů vozidel a náhledy informací o prodejcích nabízejících ojetá vozidla.
 
Vlastní webové stránky
Naše firma Vám zajistí vlastní webové stránky s vlastní doménou na kterých budete mít kompletní informace o Vaší firmě, tak aktuální ukázku Vašich vozidel. U každého vozidla neomezený počet fotografií s přesným popisem a velmi rychlou aktualizací dat. Sami si vše upravíte, vložíte vozidlo, přidáte popis, smažete vozidlo s popisem, upravíte cenu a tak dále. Není na tom vůbec nic složitého. Úprava stránek Vám zabere minimum času a máte je stále aktuální. Tyto vaše stránky budou automaticky napojeny na Superautobazar. V ceně je i provoz Vašich webových stránek, odpadnou Vám poplatky za webhosting.
 
On-line komunikace pomáhá v prodeji ojetých vozů
Pomocí on-line aplikace Superautobazaru je možné na internetu, respektive ve Vašem počítači, vše jednoduše vyhledat, prohlédnout a hlavně lehce aktualizovat. Díky klesajícím poplatkům za připojení na Internet využívá Internet stále více lidí, dle průzkumu v součastnosti 35% lidí před návštěvou bazaru prohledává internetovou nabídku, 40% po návštěvě bazaru.
 
Přednosti internetové aplikace Superautobazar
Přehlednost, aktuálnost, velké množství vozů společně s kvalitně zpracovanými fotografiemi a rychlé vyhledávání, mají být nosné pilíře internetové aplikace Superautobazar
 
Co tedy získáte využitím on-line aplikace Superautobazar?
  • velmi snadná aktualizace dat
  • snadné vkládání firmy, poboček, uživatelů, ale především vašich vozidel
  • jednosměrné propagování Vaší firmy, vše směřující na Vaše stránky
  • webhosting ZDARMA
  • vyzkoušený a osvědčený produkt, který Vám ušetří peníze a zvýší prodej aut
  • kvalitní zpracování stránek, lehká ovladatelnost
  • možnost rozšíření o služby:

  •             Preselect – přednost v zobrazení vyhledaného auta dle zadaných kriterií
                Top 4 – auto trvale zobrazeno na první straně
                Link – odkaz na webové stránky bazaru na úvodní straně
                Banner – umístění reklamního banneru na sránky Superautobazaru
                Virtual auto – prostorová fotografie vozu, interaktivní otáčení, zoom, zobrazené na úvodní stránce SAB a na vlastní stránce
     
    Výhody pro uživatele
  • přehlednou aktuální databázi vozidel

  • možnost informovat se o nabízených vozidlech 24 hodin denně, 7 dní v týdnu

  • vyhledávání dle různých zadaných kritérií, které je možné vyhledávat pomocí vyhledávacích číselníků

  • velké a kvalitní fotografie všech zařazených vozidel

  • vyhledávající stroj nové generace využívající fuzzy logiky a prvky umělé inteligence

  •   
      
     
     
    © CIS, Complete Internet Services, tvorba www, seo optimalizace