Hledání: Slouží pro rychlé vyhledání vozu podle hlavních kritérií. Pro podrobné zadání všech parametrů klikněte na rozšířené vyhledávání. Jde o nabídku vozů všech autobazarů, sdružených v Superautobazar.cz.
Zobrazí úplnou nabídku vozů Superautobazaru v dané kategorii. Jde o nabídku všech autobazarů, sdružených v Superautobazar.cz.
Supermagazín na Superautobazar.cz. Články, rady, správné úřední postupy, zajímavosti...
Vyhledání autobazaru v nebo poblíž místa určení. V odkazu Všechny autobazary naleznete všechny autobazary sdružené ve skupině Superautobazar.cz setříděné abecedně.
Zobrazí úplnou nabídku vozů Superautobazaru v dané kategorii. Jde o nabídku všech autobazarů, sdružených v Superautobazar.cz.
Partneři:


Eurocareers.net

Dovolená Chorvatsko

Accommodation in Prague, prague accommodation

Bazény A&M Borovnička

Rubikon

Etická výchova


  Převzaté články    
   
   Převzato z: SPEED

Nová Octavia


Gratulujeme. Je sice konzervativní, ale vypadá výborně. Stojí na platformě páté generace Golfu s o sedm centimetrů delším rozvorem, takže by už neměla mít takový problém s místem pro pasažéry vzadu, které bylo její největší slabinou. Povyrostla o pár čísel ve všech směrech a ani s 560litrovým kufrem (o 30l větším) to nebude špatné. Začne se rovnou se šesti motory, čtyřmi benzíňáky 1,4 MPI, 1,6 MPI a šestnáctistovkou a dvoulitrem s přímým vstřikem FSI. Šetřílci si budou moci vybrat ze dvou turbodieselů, 1,9 TDI PD a nového dvoulitru TDI PD. Poprvé ji uvidíme začátkem března v Ženevě. Kdo se nemůže dočkat, může jít na číhanou na dálnici mezi Prahou a Mladou Boleslaví, kde ji občas v noci testují.

  
  
 
 
© CIS, Complete Internet Services, tvorba www, seo optimalizace