Hledání: Slouží pro rychlé vyhledání vozu podle hlavních kritérií. Pro podrobné zadání všech parametrů klikněte na rozšířené vyhledávání. Jde o nabídku vozů všech autobazarů, sdružených v Superautobazar.cz.
Zobrazí úplnou nabídku vozů Superautobazaru v dané kategorii. Jde o nabídku všech autobazarů, sdružených v Superautobazar.cz.
Supermagazín na Superautobazar.cz. Články, rady, správné úřední postupy, zajímavosti...
Vyhledání autobazaru v nebo poblíž místa určení. V odkazu Všechny autobazary naleznete všechny autobazary sdružené ve skupině Superautobazar.cz setříděné abecedně.
Zobrazí úplnou nabídku vozů Superautobazaru v dané kategorii. Jde o nabídku všech autobazarů, sdružených v Superautobazar.cz.
Partneři:


Eurocareers.net

Dovolená Chorvatsko

Accommodation in Prague, prague accommodation

Bazény A&M Borovnička

Rubikon

Etická výchova


  SUPERAUTOBAZAR.CZ    
   

Co Vám přinese Superautobazar.cz?


Seriózní přístup, který vám maximálně urychlí vyhledání požadovaného vozidla. Přestože v systému používáme kompletní číselníky všech značek a modelů, v číselnících nabídek se objevují pouze značky a modely aktuálně zařazené do nabídky, to znamená vyhledatelné a nepředstíráme množství značek a modelů. Pro vyhledávání používáme na rozdíl od ostatních serverů systém vyhledávání třetí generace, který využívá prvky fuzzy logiky a principy umělé inteligence.

v případě, že máte zájem nabídnout své auto k prodeji, máte možnost využití služby PROMO, která Vám umožní umístit do Superautobazaru vaši nabídku (fotografie plus technický popis a další podrobnosti) a to vše zcela zdarma.

Některé bazary mají prezentaci auta řešenou pomocí virtuální 3D fotografie, kdy si můžete dané auto myší otáčet a prohlédnout si jej ze všech stran, a zvětšením v kterékoliv poloze si můžete prohlédnout jeho detaily.

Pokud byste měli nějaké náměty pro vylepšení nebo změny, velmi rádi je uvítáme, neboť naším cílem je vytvořit nejrychlejší, nejpřehlednější web umožňující bleskově získat seriozní přehled o prodávaných autech.

  
  
 
 
© CIS, Complete Internet Services, tvorba www, seo optimalizace