Hledání: Slouží pro rychlé vyhledání vozu podle hlavních kritérií. Pro podrobné zadání všech parametrů klikněte na rozšířené vyhledávání. Jde o nabídku vozů všech autobazarů, sdružených v Superautobazar.cz.
Zobrazí úplnou nabídku vozů Superautobazaru v dané kategorii. Jde o nabídku všech autobazarů, sdružených v Superautobazar.cz.
Supermagazín na Superautobazar.cz. Články, rady, správné úřední postupy, zajímavosti...
Vyhledání autobazaru v nebo poblíž místa určení. V odkazu Všechny autobazary naleznete všechny autobazary sdružené ve skupině Superautobazar.cz setříděné abecedně.
Zobrazí úplnou nabídku vozů Superautobazaru v dané kategorii. Jde o nabídku všech autobazarů, sdružených v Superautobazar.cz.
Partneři:


Eurocareers.net

Dovolená Chorvatsko

Accommodation in Prague, prague accommodation

Bazény A&M Borovnička

Rubikon

Etická výchova


  Jak koupit vůz výhodně    
   

Jak odhadnout reálnou hodnotu?


Hodnota vozu  přímo navazuje na posouzení vozidla. Základem pro stanovení ceny jsou přesné tabulky, které jsou v placené formě dostupné i na internetu. Tyto tabulky používají bazary, pojišťovny, soudy atd. (IBS TAX EXPERT, www.ibs-expert.cz). Tato tabulková cena je základ, od kterého odečítáme přibližnou cenu oprav, a tím se dostaneme co nejblíže reálné ceně vozidla. Cena se také mění podle místa koupě (část republiky) a dle aktuální poptávky po daném typu vozidla. Tabulkovou cenu je proto dobré porovnat také s cenami v místních inzertních časopisech. Cena v časopise, či jiných tiskovinách je většinou vyšší, než v autobazaru, ale je to cena "nepevná" a dá se usmlouvat někdy i o několik desítek tisíc, záleží na prodávajícím, ale řádově můžeme hovořit o rozdílu cca 10-15 %. Cena vozu může být samozřejmě také vyšší, než je tabulková hodnota, a to v případě, že vůz je ve vynikajícím stavu (málo ujetých kilometrů, nebouraný, servisní knížka). V neposlední radě cenu vozu ovlivňuje, jestli je to tzv. "dovozovka", nebo byl pořízen v ČR. Vozidla z dovozu jsou levnější minimálně o 20 000,- Kč, protože jsou hůře prodejná (nejasný původ, většinou po těžké havárii).

Ivo Hořínek
vedoucí prodeje nových vozů ŠKODA


  
  
 
 
© CIS, Complete Internet Services, tvorba www, seo optimalizace