Hledání: Slouží pro rychlé vyhledání vozu podle hlavních kritérií. Pro podrobné zadání všech parametrů klikněte na rozšířené vyhledávání. Jde o nabídku vozů všech autobazarů, sdružených v Superautobazar.cz.
Zobrazí úplnou nabídku vozů Superautobazaru v dané kategorii. Jde o nabídku všech autobazarů, sdružených v Superautobazar.cz.
Supermagazín na Superautobazar.cz. Články, rady, správné úřední postupy, zajímavosti...
Vyhledání autobazaru v nebo poblíž místa určení. V odkazu Všechny autobazary naleznete všechny autobazary sdružené ve skupině Superautobazar.cz setříděné abecedně.
Zobrazí úplnou nabídku vozů Superautobazaru v dané kategorii. Jde o nabídku všech autobazarů, sdružených v Superautobazar.cz.
Partneři:


Eurocareers.net

Dovolená Chorvatsko

Accommodation in Prague, prague accommodation

Bazény A&M Borovnička

Rubikon

Etická výchova


  Jak koupit vůz výhodně    
   

Oblíbené triky prodávajících


Těžko posoudit co je trikem prodávajícího a co je běžná obchodní politika. Asi nejznámější fintou je "stáčení" ujetých kilometrů. Odborník většinou dokáže přibližné kilometry určit z opotřebení věnce volantu, sedadel, gum, pedálů a hlavice řadící páky. U vozidel se servisní knížkou, kde je zaznamenán kilometrový průběh, se tomuto triku vyhneme. Dalším oblíbeným trikem je uvádět u vozidla že není bouráno. Při výkupu v bazaru technici posuzují každou opravenou část karosérie jako bouračku, ovšem při prodeji tvrdí, že vozidlo které nebylo na rovnací stolici, nebylo havarované. Takže auto, které bylo rozbito např. z obou stran o svodidla nebylo bourané.

Ze zákona vyplývá záruka i na ojetá vozidla. Většinou klient, aniž by o tom věděl, podepíše kupní smlouvu s textem, že bazar neodpovídá za případné závady na vozidle. Tento důležitý text je natištěn někde dole na smlouvě miniaturním písmem a klient jej může přehlédnout. Proto doporučuji pokud možno ojetiny kupovat v bazarech, které jsou součástí prodeje dealera nových vozů. Většinou je zde předpoklad, že tyto vozy byly řádně prověřeny, dealerovi jde o dobré jméno a snaží se dodržovat záruky.

Ivo Hořínek
vedoucí prodeje nových vozů ŠKODA


  
  
 
 
© CIS, Complete Internet Services, tvorba www, seo optimalizace